Commissaris van de Koning bezoekt Airopack in Waalwijk

Commissaris van de Koning bezoekt Airopack in Waalwijk

Commissaris van de Koning Wim van de Donk heeft gisteren een bedrijfsbezoek gebracht aan Airopack, producent van de Planet Friendly Aerosol. Samen met het college van burgemeester en wethouders kreeg Wim van de Donk een rondleiding door de fabriek van Airopack in Waalwijk en ging hij in gesprek met Airopack-CEO Quint Kelders over het reilen en zeilen binnen het bedrijf.

De burgemeester en wethouders van de gemeente Waalwijk wilden tijdens het werkbezoek van Wim van de Donk aan de gemeente Waalwijk van de gelegenheid gebruik maken om Airopack bij de Commissaris van de Koning te introduceren. “Hoewel we in Waalwijk veel aandacht besteden aan bedrijven in de logistieke sector is Airopack juist een bedrijf in de industriesector die voor Waalwijk zo belangrijk is. Airopack is een mooi voorbeeld van een modern bedrijf in de maakindustrie waar een innovatief product wordt vervaardigd dat bijdraagt aan een duurzame planeet. Een bedrijf waar wij als gemeente trots op mogen zijn”, aldus Ronald Bakker, wethouder Economische Zaken. 

Airopack-CEO Quint Kelders kijkt terug op een zeer geslaagd bezoek. “Met de ‘Airopack’ willen we consumenten een Planet Friendly Aerosol bieden die zij dagelijks met al het gemak en veiligheid kunnen gebruiken. We zijn trots om aan de Commissaris van de Koning en aan het college van B&W te kunnen laten zien hoe ons team in onze fabriek in Waalwijk zich elke dag inzet om dit doel te behalen door een innovatief en uniek product te maken.”

Over Airopack                    

Airopack produceert een veilige, planeetvriendelijke spuitbus die puur door lucht wordt aangedreven. Er worden geen drijfgassen of chemicaliën gebruikt, alleen een ingenieus ontworpen drukregelaar, het product en lucht. Airopack, de Planet Friendly Aerosol, is hiermee milieu en planeet vriendelijk. Airopack Technology Group (Airopack) is patenteigenaar en wereldwijd de enige producent van deze unieke aerosol. Airopack heeft een internationaal klantenbestand met meerdere A-merken in onder andere het personal care segment. Deze week maakte Airopack bekend overeenkomsten te hebben gesloten met twee nieuwe klanten voor wie zij vanaf 2018 miljoenen Airopack’s zullen gaan produceren. Sinds november is Airopack lid van het Comité Française des Aérosols (CFA), de branchevereniging die de belangen van alle spelers in de Franse aerosolindustrie vertegenwoordigt. Het lidmaatschap is een belangrijke stap voor de verdere introductie van Airopack op de internationale markt.

Our partners